Все про бухгалтерський облік

Все про бухгалтерський облік

14 січня в актовій залі навчального корпусу КЕІ № 2 відбувся Новорічний бухгалтерський семінар-практикум «Новий рік – нові правила»

Програма семінару:

  • Нові правила гри у 2020 році. Аналіз змін та нововведень.
  • Бухгалтерський облік – косметичні та кардинальні зміни до ПСБО та плану рахунків.
  • Як завершити рік і нічого не упустити.
  • Податок на додану вартість.
Учасників семінару привітав заступник директора з науково-педагогічної та виховної роботи, доцент кафедри менеджменту і публічного адміністрування, кандидат наук з державного управління Валентин Орлов.
Він побажав усім присутнім дізнатися багато нового, що необхідно знати в роботі бухгалтера, і подякував фахівцям газети «Все про бухгалтерський облік» як нашого стратегічного партнера за проведений семінар, адже історія підготовки фахівців галузі обліку і оподаткування, державного і фінансового контролю в КЕІ досить солідна. Підтвердженням цьому є багато присутніх у залі наших випускників, які у свій час навчалися в Криворізькому економічному.

- Ми й надалі будемо підтримувати таке співробітництво, - зазначив В.Орлов і запросив проводити подібні семінари у вже новому ІТ-хабі, що знаходиться на площі Визволення. - Там є унікальні можливості для проведення подібних масових заходів. Також там можна проводити тренінги по групах для бухгалтерської спільноти нашого міста. А це надасть нові можливості для нових проектів тим, хто прагне підвищити свою кваліфікацію.

Про роботу семінару говорять науковці і його учасники

Олена Руденко, завідувач кафедри «Облік і оподаткування», доцент:

- Куратор проведеного семінару – Людмила Куртекова – нас підтримує у всіх заходах, що ми проводимо зі студентами в інституті. Приємно, що вона завжди вітає нас зі святами, а наших випускників, особливо магістрів,  запрошують на роботу. Нам дуже корисна її допомога, всі викладачі кафедри отримують безкоштовну передплату на газету «Все про бухгалтерський облік». Отже, ми маємо всю останню інформацію, яка дозволяє нам знати про законодавчі зміни. Ми завжди в курсі всіх справ, тому ми дуже вдячні бачити на своїй території гостей і беремо участь у таких семінарах. Взагалі, подібні заходи дозволяють нам зустрічатися з нашими роботодавцями. Ми з ними спілкуємось і консультуємось із таких питань, де нам необхідна їх консультація як спеціалістів.

Тетяна Колесник, регіональний менеджер:

- Ми прагнемо проводити такі семінари для бухгалтерів регулярно, з певною періодичністю. Бухгалтери потребують роз’яснення тих змін, що відбуваються в країні. Сьогодні перед присутніми виступила дуже гарна лекторка зі Львова, яка чудово знає всі нововведення. Вчора у нас «на ура» пройшов семінар у м. Дніпрі, а сьогодні – у Кривому Розі. Ми дуже задоволені роботою бухгалтерів. Велика увага приділяється темі дисконтування – це дуже важливо зараз знати. Цікавою є також тема про облік франшизи та інші теми, які дуже актуальні і потрібні. Ми працюємо для бухгалтерів і розуміємо, що нова інформація їм необхідна, тому щоб донести їм потрібну інформацію, проводимо безкошні семінари. Нам допомагають у цьому менеджери у місті Кривому Розі Людмила Куртєкова  та Світлана Чаплигіна.

Людмила Куртєкова, регіональний менеджер:

- Редакція газети «Все про бухгалтерський облік» направила аудитора на проведення семінару-практикуму для роз’яснення дуже важливих питань, які стосуються змін, що несе 2020 рік, і які наслідки можуть бути в зв’язку з цими змінами. Ми запросили на великий бухгалтерський семінар головних бухгалтерів і бухгалтерів нашого міста, кадровиків. Семінар проводить головний бухгалтер західноконсалтингової групи Людмила Шахно. Вона досвідчений аудитор, працює з 1998 року у сфері бухгалтерського обліку. Я дуже рада бачити на семінарі колег, наших клієнтів, які протягом багатьох років  працюють із цим виданням, користуються його матеріалами і висловлюють свою щиру подяку за те, що відбувся семінар-практикум.   

 

14.01.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©