До нових спортивних перемог!

До нових спортивних перемог!

У Криворізькому економічному інституті великого значення надають фізичному розвитку студентів, удосконаленню їхньої спортивної майстерності

Багато хто зі студентської молоді займається різними видами спорту під проводом досвідчених викладачів кафедри фізичного виховання, яку очолює Алім Батюк. З початку нового навчального року проводяться спортивні змагання з футзалу (тренер команди професор Олександр Темченко).

Капітан команди, студент 4-го курсу факультету обліку, фінансів та інформаційних технологій Дмитро Шумаков  ділиться спортивними здобутками із нашими читачами:

- Я граю вже два з половиною роки за нашу команду. Команда оновилася, змінився її склад – з вересня до нас прийшло багато нових спортсменів. Ми виступаємо в чемпіонаті міста у другій лізі з футзалу (ми єдина у нашій лізі студентська команда). Гра, яка відбувається щонеділі, проводиться у спорткомплексі на площі Олександра Поля – в ДЮСШ № 10. У нас дуже непроста команда. Вона зараз на третьому місці після таких потужних команд, як «Репортер» (1-й Міський канал) та «Україна-2» (команда від «АрселорМіттал Кривий Ріг»). Нас наздоганяють теж непрості і перспективні команди, як «СтілСервіс» (дочірня від «АрселорМіттал Кривий Ріг»), «Союз», «Мудрьона» та ін.

Варто назвати імена талановитих юнаків, чудових гравців. Це першокурсники, які швидко увійшли до команди, включилися до її колективу: Євген Купельський (маркетинг, 1 курс), Едуард Самойленко (психологія, 1 курс), Максим (ПТБД, 1 курс). Є хлопці, які вже не перший рік грають у команді. Це Ілля Руднєв, який вивчає менеджмент, він студент 2-го курсу, і Андрій Скидоренко, який вивчає право (магістр), а ще Влад Бузуляк, який навчається на 3-му курсі ФЕУ.

19 січня відбулася гра – дуже складна гра, яка закінчилася поразкою наших студентів.

- Ми грали з командою, що займає перше місце, - продовжує розмову Дмитро, - з «1-м Міським каналом», дуже сильною командою. Ми програли, але це гідний суперник. Перший тайм ми відіграли дуже добре, а вже в другому таймі трішки зменшили темп, «підсіли», втомилися. А до цього ми не знали жодної поразки, жодного разу не програли і грали завжди дуже добре, хоч команда у нас молода, але ефективна і набирає темпів.

Побажаймо нашим юнакам спортивних перемог!

20.01.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©