Старостат ФЕУ в онлайн-режимі

Старостат ФЕУ в онлайн-режимі

7-го квітня 2020-го року о 10-й годині ранку в онлайн-режимі було проведено старостат факультету економіки та управління за допомогою спеціальної програми ZOOM

На порядку денному обговорювались такі  питання:

  1. Дотримання студентами правил карантину.

У ході спілкування зі старостами академічних груп надійшла інформація про те, що всі студенти залишаються вдома на самоізоляції, усвідомлюючи важливість дотримання карантинного режиму. Стан здоров’я студентів ФЕУ в нормі.

  1. Дистанційна форма навчання, комунікація студентів з викладачами.

Старости повідомляють про налагоджений зв’язок із викладачами, своєчасне отримання та виконання практичних завдань через E-mail, платформу Moodle, месенджер Viber та Telegram, а також онлайн-спілкування з питань навчального процесу за допомогою програми ZOOM. Окремо було розглянуто питання про дистанційне складання іспитів студентами 4-го курсу та студентами 2-го курсу заочної форми навчання.

  1. Питання про заборгованість.

Увагу старост було зосереджено на роботі зі студентами своїх академічних груп для усунення проблеми заборгованості.

Декан факультету також привітав студентів зі святом Благовіщення і висловив сподівання на те, що найближчим часом ситуація в світі покращиться і всі зможуть повернутися у звичний режим навчання, а  до того часу ще раз закликав залишатися удома і піклуватися про своє здоров’я та здоров’я близьких.

Дар'я Черненко.

08.04.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©