Як реалізувати свої таланти...

Як реалізувати свої таланти...

З року в рік студенти Криворізького економічного інституту беруть участь у національних і міжнародних конференціях, конкурсах, олімпіадах, у різноманітних студентських проектах

Це і щорічний конкурс підприємницької діяльності серед молоді «Бізнес-план», Всеукраїнські конкурси дипломних робіт, участь у хакатонах, міжнародні конкурси студентських наукових робіт.

Кафедра економіки та підприємництва не є винятком.  Щороку студенти цієї кафедри активні учасники у місцевих, Всеукраїнських і Міжнародних конкурсах. Вони демонструють високий рівень професіональної підготовки та повертаються до рідного інституту з призовими місцями. Так, тільки у 2019-2020 навчальному році студентка-магістр Жанна Брегер отримала диплом 3 ступеня у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт, Нізельнікова Наталя взяла участь у конкурсі підприємницької діяльності серед молоді «Бізнес-план» й отримала диплом 3 ступеня.

У Міжнародному конкурсі молодіжних бізнес-проектів і стартапів «Бізнес моделі, інструменти та інновації в цифровій економіці студенти Б.Магас, О.Магас і В.Саражин дістали перемогу з проектом  зі створення підприємства з виготовлення брикетів з опалого листя «Leaf Log».

Так, це кропітка та нелегка робота, але взаємодія викладач – студент дає свої результати. Іноді студентам досить важко збагнути важливість і необхідність участі у конкурсах, які надалі відкривають неоціненний досвід. Найцікавіше відбувається згодом, коли студенти починають захоплюватися процесом написання проектів,  марити ідеєю створення чогось нового та надзвичайного. Коли починають розуміти, що участь у таких заходах – це реальна можливість відкрити у собі нові здібності, знайти однодумців, повірити в себе і реалізувати свої таланти.

Для цього варто лише спробувати!

Кафедра економіки та підприємництва.

 

 

 

 

 

26.06.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©