Сьогодні - ЗНО з іноземної мови

Сьогодні -  ЗНО  з іноземної мови

У Державному університеті економіки і технологій (колишній КЕІ) 1 липня відбувся єдиний вступний іспит з іноземної мови

Всім учасникам було повідомлено через запрошення-перепустку той проміжок часу, протягом якого вступникові / вступниці рекомендовано прибути до пункту тестування, дотримуючись рекомендацій, і пройти процедуру допуску. Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбувався за наявності:

  • оригіналу екзаменаційного листка;
  • оригіналу документа, що посвідчує особу (серія (за наявності) та номер якого зазначені в екзаменаційному листку);
  • запрошення-перепустки.

Вступник не повинен був мати при собі будь-які засоби зв’язку, пристрої зчитування, друковані й рукописні матеріали і т.ін.

На складання ЄВІ відведено 60 хвилин. Загальна кількість завдань — 42. Тест складається з двох частин: частина «Читання» містить 22 завдання; частина «Використання мови» містить 20 завдань. Максимальна кількість балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання тесту, — 42.

Результати основної сесії ЄВІ буде розміщено на інформаційних сторінках вступників у «Кабінеті учасника ЄФВВ/ЄВІ» не пізніше ніж за 14 календарних днів від дня проведення тестування.

Розповідає один із учасників складання ЗНО:

- Я працюю на Південному гірничозбагачувальному комбінаті черговим електрослюсарем у кар’єрі, навчаюсь в університеті. Сьогодні писав англійську мову. Сподіваюсь на хороший результат і планую, звичайно ж, продовжувати навчання і далі.

01.07.2020
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©