Наші спортивні перемоги

Наші спортивні перемоги

Цими днями відбулися спортивні змагання з волейболу, де наша команда (тренер Алім Батюк) отримала перемогу. Про проведені зустрічі розповідає Алім Миколайович:

- Наша команда Криворізького економічного інституту до Нового року бере участь у чемпіонаті Кубка федерації волейболу м. Кривого Рогу. У Кубку федерації шість команд, які беруть участь у змаганнях. Ми вже зіграли дві гри: перша з командою «Неудержимые» (Тернівський район) і друга – з командою КДПУ (Криворізький державний педагогічний університет). Маємо дві перемоги з рахунком 3:0.

У цьому році у нас відбулися великі зміни в команді – команда стає дуже молодою, значно оновився її склад. Крім наших студентів, у ній тепер є і школярі – три учні, які навчаються в 9-10 класах. Отже, новий склад, нові люди. Зрозуміло, рівень трішки упав. У Кубку міста команди більш мобільні, краще підготовлені, аніж наші, що грають на даний період, тому ми граємо у другому кубку.

Ми сподіваємось на перемогу – і в нас ще попереду три гри. У наступні суботу й неділю в нашій спортивній залі відбудуться дві гри: ми граємо з командою «Інгульчанка» і командою ДЮСШ, а надалі у нас лишиться зіграти з командою ветеранів «Майстер».  

Ми зараз серед шести команд займаємо перше місце. Далі ми граємо плейов – «на виліт»: перша команда буде грати з четвертою, а друга з третьою, командою-переможницею. А потім переможці будуть грати за перше місце між собою за кубок. Тому в нас завдання – зайняти перше або друге місце.

Віримо, що ми переможемо!

07.11.2019
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©