Перші спортивні перемоги

Перші спортивні перемоги

1 грудня відбулася гра з футзалу. Ми перемогли в першій грі: 8÷7. Суперником був «Міленіум» із Апостолово в рамках змагань 1 туру  2 ліги Чемпіонату міста Кривого Рогу з футзалу. 5 голів забив Шевченко Максим - гравець під номером 6 команди КЕІ.

Вітаємо гравців студентської футзальної команди КЕІ
з першою перемогою!

Наступна гра 15 грудня.

Інформацію надіслав Олександр Темченко.

***

30 листопада – 1 грудня у спортивній залі по вул. Медичній, 16 відбулися спортивні змагання з волейболу на Кубок міської федерації

У суботу-неділю пройшов черговий етап з Кубка Федерації міста Кривого Рогу з волейболу. Жіноча команда Криворізького економічного інституту в суботу грала з командою «Майстер» (ветерани Кривого Рогу) і перемогла з рахунком 3:0. Після цього матчу команда зайняла перше місце у групі і вийшла до напівфіналу Кубка Федерації.

Наступного дня наші грали у напівфінальну гру з командою «Неудержимые» (Тернівський район) і також перемогла цю команду з рахунком 3:0. Після цього ми вийшли у фінал, який відбудеться 14 грудня. Попередня домовленість – гра відбудеться на базі нашого інституту. Суперник визначиться, коли зіграють між собою у другому напівфіналі команди «Інгулець» і «Майстер». Та команда, що виграє, буде грати з нами у Кубку Федерації. Це остання гра в цьому році. Наступного року буде чемпіонат міста Кривого Рогу, в якому ми теж візьмемо участь.

Інформацію надав тренер команди, завідувач кафедри фізвиховання Алім Батюк.

 

01.12.2019
CONTACTS: Medichna street 16, Kryvyi Rih, Ukraine duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
SELECTION COMMITTEE: Liberation Square 2, Kryvyi Rih, Ukraine vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©