«Міс КЕІ-2020» - Дар’я Дзюба

«Міс КЕІ-2020» - Дар’я Дзюба

6 березня, напередодні свята Весни, Краси і Молодості, до Міжнарожного жіночого дня, радою студентського самоврядування у грин-хабі КЕІ ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана»
(вул. Медична, 16) було проведено конкурс «Міс КЕІ-2020»

На це свято було запрошено викладачів, співробітників і студентів інституту. Привітав конкурсанток заступник директора з науково-педагогічної і виховної роботи В.В. Орлов.

...Настала весняна пора і разом з нею прокидається природа, заряджаючи всіх своєю надзвичайною енергією.  Весна радує святковим настроєм і починається вона саме зі свята жінок – 8 Березня.

Бажаний титул «Міс КЕІ-2020» підготувалися вибороти найсміливіші, найактивніші і талановиті студентки. У цьому році на головний титул претендували п’ять конкурсанток. Запам’ятайте їхні імена: Владислава Руднюк, Діана Панченко, Анастасія Шевченко, Дар’я Дзюба та Ольга Кирнос.

До складу журі увійшли заступник директора Валентин Орлов, голова РСС Катерина Лозівець, активістка студентського самоврядування Яна Кашель і переможець конкурсу «Містер КЕІ-2019» Рустам Зарецький.

Підготовлені конкурси були досить різноманітні. Учасниці повинні були освоїти дефіле, взяти участь у фотоконкурсі, підготувати візитівки та багато іншого.

Бурею оплесків зустрічали глядачі виступи дівчат у таких конкурсах, як:  «Вітаю, це я!», «Інтелектуалка», «Господиня по-чоловічому», «Реклама потрібних непотрібностей», «Питання глядачів» і конкурс для глядачів «Ух, яка я!». 

Конкурсантки гідно пройшли випробування творчим номером, візитівкою, де представляли себе і свої здібності. Неповторні, чарівні, вони показали, що володіють високим інтелектом і неабияким розумом. До того ж, кожна з них має харизму, адже в цьому її неповторність і особливість. А ще важливо було вміти підтримувати бесіду і мати гарне почуття гумору.

Не секрет, що кожна дівчина повинна вміти красиво ходити. Тож наприкінці конкурсантки продемонстрували  своє епатажне дефіле, пройшовшись залою.

- Ми всі стали свідками надзвичайних талантів і елегантності наших муз краси, - заявили ведучі свята Даша й Олена. – Журі буде важко визначити переможницю...

- Посмішка не сходила з мого обличчя, дивлячись на виступи наших конкурсанток, - сказала голова РСС Катерина Лозівець. – Хочу сказати, що ви, дівчата, були неперевершені. Дивитися на вас було одне задоволення. Тож для всіх учасниць – чудові подарунки від наших спонсорів.

За результатами, переможницею конкурсу «Інстаграм-2020» стала Владислава, друге і третє місце в цьому конкурсі отримали Діана та Анастасія. Відзначено також найактивнішу вболівальницю – нею стала Аня Велика.

Отримали нагороди: в номінації «Міс Грація» перемогла Владислава; в номінації «Міс Ніжність» - Анастасія;  «Міс Інтелектуальність» - Діана; «Міс глядацьких симпатій» - Ольга і, після підрахунків, переможницею конкурсу «Міс КЕІ» стала Дар’я Дзюба.

Несподіваним і веселим подарунком для всіх присутніх став музичний номер у виконанні студентів КЕІ – «хлопчиків-зайчиків», який викликав бурю позитивних емоцій.

Більше фотографій за посиланням

07.03.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©