Як працювати в команді...

Як працювати в команді...

Як ми вже зазначали, з 2 по 4 грудня в Криворізькому економічному інституті ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» Центр експертизи в гірничо-металургійній галузі проводить серію тренінгів для викладачів і студентів

3 грудня відбувся тренінг «Екосистема Microsoft - як працювати в команді, тенденції IT-гіганта».

Більшість людей добре знають про цю компанію (Office (Word, Excel, Power Point). Із виступу п.Сергія слухачі дізналися, які прориви зробила компанія за останні кілька років, що означає "хмари-cloud" і чому незабаром ми всі будемо там працювати. На тренінгу розглядалися продукти компанії Microsoft для дому та бізнесу, говорили про важливість комунікації і як у цьому може допомогти Microsoft.

Говорить лектор Сергій Чехла, партнер у  Консалтинговій  компанії С&К CounsultingGroup, співавтор курсу «Інвестиційний аналіз проектів» в школі «ProPM»:

- Три дні ми проводимо серію тренінгів для викладачів та студентів КЕІ. У перший день ми розглянули, чому важливо проводити презентації і які наші помилки при їх проведенні (що ми робимо не так). Нам вдалося подвитися на себе ніби збоку, адже часто робимо презентації «для себе», а хотілося б подивитися, як це відчуває людина, що сидить в аудиторії. Ми розібрали стандартні помилки і подивилися практикум, як роблять подібне люди у світі. Сьогоднішній тренінг – це розповідь про компанію  Microsoft і які вона має можливості. Тож використовуючи стандртні наші звичні інструменти, дізналися, як отримувати доступ до можливостей, про які ми навіть і не знаємо. Наприклад, про командну роботу... Ми говорили сьогодні про те, що нас чекає попереду і які є пропозиції, які люди у світі використовують продукти Microsoft.

4 грудня буде проведена лекція-тренінг, з якої слухачі дізнаються про проекти, про те, як управляти ними і чому це важливо. У світі багато компаній переходять саме на проектні методи роботи.

03.12.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©