Іспити в IT-HAB COWORKING

Іспити в IT-HAB COWORKING

Як ми вже писали раніше, в інституті розпочалась зимова екзаменаційна сесія

У навчальних корпусах проводяться іспити. Особливу увагу студентів привернули нові RED ZONE, що знаходяться у корпусі № 3, що на площі Визволення, 2, у новоствореному IT-HAB COWORKING.

Студенти, які прийшли сюди вперше, здивовані тим змінам, що відбулися останнім часом: прекрасно оформлений по-сучасному інтер’єр,  світлі, просторі, обладнані всім необхідним кімнати – все це викликає неабияке захоплення. Сьогодні вони складають іспит із міжнародної економіки викладачці О.Гринько.

Першим склав іспит Сергій Алєксєєв, студент групи МЕ-19-1 (спеціальність «Міжнародна економіка»). Він повідомляє:

- Звичайно, поєднувати на даний момент (на п’ятому курсі) навчання і роботу дещо складно, але завдячуючи нашим викладачам, які добре нас навчають, усе виходить у мене добре. Я підготувався до іспиту, вивчав матеріал з міжнародної економіки, відповів на всі питання у тестовому режимі на комп’ютері і сподіваюсь, що склав іспит добре. Працюю я на «АрселорМіттал Кривий Ріг», у департаменті з персоналу відділу навчання. Там працює багато наших випускників, таких як: Катерина Залозних, Владислав Чайка, Вікторія Коцуба, Валерій Гнибіденко, Олена Куликовська, Лейла Алієва та інші. Приємно бачити своїх друзів, тепер колег, наших випускників  усюди. А враження від ІТ-хабу: неперевершено!.. Трішки незвично – дуже красиво, дуже гарно тут. Мені подобається, шкода, що не застав цього моменту тоді, коли навчався на молодших курсах.

Сергій Баталія, студент ФЕУ (міжнародні економічні відносини):

- Враження чудові від цього корпусу! Коли я вступав до КЕІ й навчався на першому курсі, було зовсім не так. На даний момент тут дуже гарно. Я вважаю, що такий навчальний корпус є одним із найбільш сучасних навчальних закладів у нашому місті. Все тут чудово збудовано, реконструйовано, все зроблено по-сучасному, як за зарубіжними аналогами. Все мені тут подобається.

Викладачка Олександра Гринько, асистент кафедри міжнародної економіки:

- Вчора ми розпочали іспити в IT-HAB COWORKING. Сьогодні складають іспити з міжнародних відносин шість груп магістрів. Іспит студенти склали швидко, із завданням впорались вчасно. Я думаю, що вони склали його успішно. Деякі студенти взагалі надто швидко виконали завдання: значить, гарно підготувались – швидко склали. До всього сказаного варто додати, що все тут комфортно, красиво, зручно. У кожного є своє робоче місце, комп’ютер, і, отже, залишається тільки правильно відповісти на запропоновані питання з навчального матеріалу.

 

15.01.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©