«Школа розвитку дворів» - для криворізьких ОСББ

«Школа розвитку дворів» - для криворізьких ОСББ

31 січня «Зелений центр Метінвест» разом із КЕІ ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» розпочав новий курс програми «Школа розвитку дворів»

Навчальний проект для голів та учасників ОСББ вже третій рік поспіль реалізовує «Зелений центр Метінвест». У рамках експертної підтримки керівників і представників місцевих ОСББ, в цьому році досвідчені тренери будуть навчати юридичним і практичним навичкам управління, основам житлового законодавства, побудові особистісних комунікацій, управлінню місцевими проектами та програмами.

Основна мета школи – дати можливість зацікавленим і небайдужим криворіжцям отримати знання, щоб наше місто ставало кращим, комфортним і зручним.

- «Зелений центр Метінвест» на базі GreenHub в Металлургическом районе відкриває новий курс лекцій для голів ОСББ. Слухачі будуть збиратися тут і навчатися, слухати лекції, які будуть для них читати фахівці з психології, права, фінансів, комунікації та ІТ. Заняття будуть проводитись щотижня. Сподіваємося, що отримані знання, досвід та практичні навички голови ОСББ зможуть використати в управлінні будинком, - говорить менеджер проекту «Зеленого центру» Вікторія Марченко.

- Ми раді розпочати новий курс програми «Школа розвитку дворів» в нашому інституті! Нашій команда дуже подобаються проекти ГО «Зелений центр Метінвест», які спрямовані на активне залучення місцевої громади у вирішення проблем міста. Тому наші колеги з радістю відгукнулися на пропозицію провести серію тренінгів для голів та учасників ОСББ, адже ми чітко розуміємо, що таке навчання у підсумку призведе до розвитку нашої місцевої громади, нашого міста. Наші тренери та експерти надаватимуть сучасні інструменти та методики для розвитку компетенцій слухачів програми, враховуючи, в першу чергу, їхні потреби та запити. Ми відриті до діалогу і завжди будемо раді зустрічі з вами, - сказала, відкриваючи захід, помічник директора зі зв’язків із громадськістю Катерина Слюсаренко. – Сьогодні ми стартуємо з нашим психологом Єлизаветою Давоян, яка проведе тренінг на тему: «Ігри, у які грають люди»: трансактний аналіз та як його застосовувати.

- На школі розвитку дворів я вже не вперше, - говорить Тетяна Маміч, голова ОСББ «Юність-КР» і «Комфорт-КР» (вул. Кузнецова 4 і 6). – Була на подібному тренінгу в минулому році – мені дуже сподобалось. Там теж були і психологічні заняття, і юридичні блоки.  І в цьому році, коли я побачила у Фейсбуці оголошення, вирішила однозначно, без вагань, взяти участь. Адже тут отримуєш знання від різних людей і це допомагає у спілкуванні з людьми. А додаткове спілкування – це дуже цікаво.

- Такі заняття дають нам можливість розібратися у причинах конфліктів, у причинах  непорозуміння із мешканцями. Знання допоможуть пришвидчити процесс вирішення питань і знайти оптимальне рішення для обох сторін, - заявляє Олег Ярошенко, голова СББ «Фенікс-43».

Тож наступного разу запрошуємо всіх бажаючих продовжити навчання
на «Школі розвитку дворів».

01.02.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©