Робота зі студентами та засідання кафедри он-лайн. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування

Робота зі студентами та засідання кафедри он-лайн. Кафедра фінансів, банківської справи та страхування

Сучасні виклики зумовлюють потребу пристосування до нових умов існування. Зокрема, пандемія короновірусу суттєво вплинула на систему організації навчального процесу в закладах вищої освіти. Впровадження карантину не є підставою для припинення освітнього процесу, а лише створює необхідність переходу на дистанційну форму навчання для

Для студентів як денної, так і заочної форм навчання дистанційне навчання не сильно відрізняється від звичайного. Основні матеріали для вивчення розміщено на освітній платформі MOODLE. Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування надсилають студентам лекційні матеріали для опрацювання, проблемні та практичні завдання для виконання та закріплення теоретичного матеріалу, встановлюють крайній термін здачі, а студенти, в свою чергу, за допомогою месенжера або електронної пошти надсилає виконане завдання на перевірку викладачу.

Крім того, обговорення проблемних завдань та консультації проводяться у режимі відеоконференц-зв’язку із використанням зовнішніх платформ для відеоконференцій: Zoom, Skype, тощо. Для проведення відеоконференцій кожен викладач самостійно створює віртуальну кімнату (клас) на відповідній платформі та запрошує студентів для участі у ній.

Окрім цього студенти мають можливість використовувати відкриті на час карантину освітні платформи та сервіси з усього світу, зокрема Coursera.

Окрім безпосередньої роботи зі студентами, викладачі кафедри використовують відеоконференції для вирішення поточних питань, проведення засідань кафедри. Так, 03.04.2020р. на засіданні кафедри проводилось обговорення питань організації проходження практики студентами 4 курсу, хід виконання ними випускних робіт, допущення до захисту дипломних робіт студентів-магістрів та інші.

03.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©