Старостат ФОФІТ через ZOOM

03.04.2020 року о 15-00 деканатом ФОФІТ було проведено онлайн–конференцію з активом академічних груп (старостат) через програму ZOOM . Конференція присвячувалась поточним питанням навчального процесу.

У спілкуванні зі студентами було зроблено акцент на необхідність вдосконалення самоорганізації студентів груп в навчальному процесі під час карантину та їх реєстрацію в системі ZOOM, а також на обов’язковість бути на зв’язку студентів при проведенні лекційних, практичних занять та консультацій із застосуванням таких комунікацій, як платформа Moodle, Viber, система ZOOM, телефонний зв'язок, E-mail.

Обговорювались також питання щодо своєчасності надання викладачам інформації щодо стану виконання практичних та індивідуальних (у т. ч. курсових, дипломних робіт) завдань.

Через старост академічних груп студентам було повідомлено про можливість безкоштовно отримати доступ до освітньої платформи COURSERA та рекомендовано обрати та прослухати навчальні онлайн – курси за фаховими спрямуваннями (посилання надано).

Деканатом було звернуто увагу старост академічних груп на активізацію роботи зі студентами щодо своєчасної сплати за навчання та ліквідацію заборгованостей.

Окремо наголошено на необхідності суворо дотримуватись студентами умов карантину з метою убезпечення від зараження коронавірусом.

Спілкування зі студентами відбулось у відео режимі у доброзичливій, робочій атмосфері.

Заступник декана ФОФІТ к.е.н., доцент Волошанюк Н.В.

03.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери