Криворізький економічний інститут отримав безкоштовний доступ до курсів Coursera

Криворізький економічний інститут отримав безкоштовний доступ до курсів Coursera

Після початку дистанційного навчання у більшості навчальних закладів світу платформа Coursera оголосила про можливість безкоштовного доступу до курсів і сертифікатів для університетів, зацікавлених в ініціативі

Безкоштовним доступ до курсів буде лише для партнерських університетів. Щоб студенти отримали доступ до курсів, вуз повинен зареєструватися на Coursera for Campus.

Тому КЕІ вже через декілька тижнів опинився серед близько 20000 університетських спільнот по всьому світу, які скористалися пропозицією та отримали вільний доступ до освітнього контенту.

Через спалах коронавірусу Coursera for Campus відкрила доступ до більш ніж 3800 курсів і 400 спеціалізацій, щоб студенти вузів, які знаходяться на карантині, змогли продовжити навчання.

Поки що ці курси будуть безкоштовними з 12 березня по 31 липня. Після цього, в залежності від того, як буде розвиватися ситуація у світі, компанія вирішить, чи продовжувати відкритий доступ чи ні. Студенти, які зареєструються до 31 липня, отримають доступ до курсів до 30 вересня включно.

Coursera співпрацює з університетами з різних країн світу для викладання курсів цих навчальних закладів онлайн. Наразі пропонуються курси в наступних галузях: інженерія, гуманітарні науки, медицина, біологія, суспільні науки, математика, бізнес, інформатика та інші.

Викладачі КЕІ працюють над створенням списків рекомендованих курсів для кожної дисципліни/навчальної програми, а деякі з викладачів — уже додали навчальні модулі Coursera до своїх курсів.

«Викладачі нашого інституту, зацікавлені в інтеграції навчальних модулів на Coursera у своїй дисципліни, - говорить завідувачка кафедри міжнародної економіки Катерина Слюсаренко. - Курс, пройдений на цій платформі, може бути зарахований як залік або складова окремої дисципліни лише за умови попереднього узгодження із викладачем, а також за умови успішного завершення курсу та отримання сертифіката від Coursera. Сертифікати, які раніше потрібно було оплачувати, відтепер можна отримати безкоштовно.

На сторінці Криворізького економічного інституту на платформі Coursera формується список рекомендованих навчальних курсів від усіх факультетів інституту.

Окрема колекція курсів буде створена для підвищення педагогічної майстерності викладачів, розвитку додаткових компетенцій працівників.

Безкоштовний доступ до курсів платформи Coursera для працівників і студентів нашого інституту буде здійснюватися через адміністратора платформи – Катерину Голікову.

06.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©