Життя надзвичайних студентів

Життя надзвичайних студентів

Мене звуть Григорій Каданер, мені 19 років, я студент першого курсу ДУЕТ (спеціальність «Інженерія програмного забезпечення»), член ради студентського самоврядування

З дитинства я був різнобічно розвиненою і активною дитиною: освіта в музичній школі (три інтрументи), досягнення в різних видах спорту і танцях, навчався і працював фотографом, освоїв курс веб-дизайну і створення малих рекламних форм.

Починаючи з 9-ого класу я почав цікавитися веб-розробкою, свій перший робочий веб-сайт я створив, навчаючись в 11-му класі. Тому при виборі вишу мене цікавив рівень і якість викладання з моєї спеціальності.

Мій шлях до вишу розпочався зі знайомства із Зеленським Олександром Семеновичем – завідувачем кафедри інформатики і прикладного програмного забезпечення, доктором технічних наук, професором та Лисенком Володимиром Сергійовичем, доцентом кафедри інформатики і прикладного програмного забезпечення, кандидатом економічних наук, які яскраво представили мені ДУЕТ і мої можливості в ньому. І чим більше я знайомився з викладачами, тим більше переконувався в правильності свого вибору.  З перших днів навчання я потрапив у 100 кращих студентів університету, оскільки брав участь у всіх активностях і мав високі бали з успішності. Я ділився своїми ідеями з викладачами і виявляв ініціативу в розробці різних проєктів для вишу і не тільки.

Все почалося з творчих вечорів в інституті. Щоб запросити більшу кількість людей на творчі вечори, я створив сайт KEI-Evenings. Потім – знайомство з Гушком Сергієм Володимировичем і Орловим Валентином Валентиновичем привело мене до співпраці з творчою медіа-групою ДУЕТ в IT HUB Co-working. Саме з цього моменту я став професійно розвиватися і освоювати нові навички. Адміністрація нашого вишу стала головним мотиватором у моєму розвитку, дали мені можливості і ресурси для створення багатьох проєктів. Часом доводилося нелегко: вивчав багато нового матеріалу, додатково купував профільні курси, активно брав участь у різних зарубіжних онлайн-інтенсивах, івентах. І Я вважаю це найкращою інвестицією мого часу. У процесі роботи над різними проєктами я створив свою команду профі ( Perfection Studio) з таких самих студентів, як і я. Зараз ми разом працюємо над кількома проєктами, найбільш вагомий з яких – проєкт для Криворізької фундації майбутнього.

Зараз в Інтернет-просторі ми позиціонуємо себе як фрилансери, допомагаючи замовникам у створенні сайтів, SEO оптимізації, СММ, створенні ботів і багато іншого, так як ми постійно професійно розвиваємося. Моя мета – створити свою справу в веб-розробці і масштабувати її до міжнародного бізнесу.

Бажаю Вам вірити в себе, розкривати свій потенціал і ніколи не зупинятися на досягнутому!

 

Perfection Studio Official

https://www.instagram.com/perfection.studio.official/

 

Instagram

https://www.instagram.com/gregory_web_perfection_studio

 

Telegram

https://t.me/MrGregorK

 

Github

https://github.com/MrGregor228

 

LinkedIn

https://www.linkedin.com/gregory-kadaner/

 

Codepen

https://codepen.io/MrGregor_228/

02.07.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©