Складають ЗНО з фізики

Складають ЗНО з фізики

Сьогодні, 2 липня, учасники зовнішнього незалежного оцінювання складали тести з фізики. Проходило тестування в особливих умовах – з дотриманням протиепідемічних правил у зв’язку із запровадженим через коронавірус карантином

З огляду на карантинні заходи, аби уникнути скупчення біля входу до пункту тестування, у навчальний корпус Державного університету економіки і технологій, допуск учасників розпочався о 9:50 і тривав до 10:50. На вході у дітей перевіряли температуру і вже із запрошенням-перепусткою вони заходили до своїх аудиторій. Це вже не перший іспит, всі майже не хвилювалися, тож настрій у молоді був добрий.

Говорить класний керівник 11-го класу Криворізької спеціалізованої школи № 118, вчитель біології Тетяна Григорівна Кузьменко (Саксаганський район, мікрорайон Сонячний):

- Сьогодні випускники середніх шкіл складають третій іспит, це – фізика.  Два вони вже склали: з української мови та літератури і математики. На цих іспитах була значно більша кількість дітей. З нашої школи прийшло четверо, для двох із них – це останній іспит. Вони тепер вільні і чекатимуть свого результату. Діти готувалися досить серйозно. Вони відповідальні і розуміють, що від цього залежить їхнє майбутнє життя: прийшли і здають, і впевнені, що все буде добре. Батьки дуже піклуються про своїх дітей, допомагають морально. У нас школа дуже гарна. Вчителі працюють добре, вони прекрасні фахівці своєї справи. І, зазначу ще, що й надалі, як діти вступлять до вишів, ми будемо прослідковувати за їхньою подальшою долею. Бажаємо успіху!

Оголошення результатів із фізики відбудеться до 17 липня.

 

02.07.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©