Перша українська бізнес-симуляційна програма ViAL+

Перша українська бізнес-симуляційна програма ViAL+

Шановні колеги!

Центр експертизи у гірничо-металургійній галузі запрошує Вас та Ваших колег на презентацію першої української бізнес-симуляційної програми ViAL+.

Бізнес-симуляція ViAL+створена колективом авторів – Грищенком Олександром Володимировичем, к.е.н. Паздрієм Віталієм Ярославовичем, к.е.н., проф. Банщиковим Петром Гавриловичем, ― що засвідчено трьома авторськими свідоцтвами (№31499 від 23.12.2009, №35476 від 26.10.2010, №43254 від 13.04.2012). Виключні права на експлуатацію і використання бізнес-симуляції має ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій».

Презентацію проводитиме Генеральний директор Компанії інтелектуальних технологій (КІНТ) – Вiталiй Ярославович Паздрiй.

За результатами презентації Ви отримаєте сертифікат та доступ до використання можливостей бізнес-симуляції ViAL+ у Вашому навчальному закладі. 

Коротка інформація про першу українську бізнес-симуляцію ViAL+ знаходиться у вкладенні.

Презентація відбудеться 21 листопада о 12.00 в приміщенні Криворізького економічного інституту ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана» за адресою: вул. Медична, 16.

Участь у заході за попередньою реєстрацією. Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1Bp9sx2zw-E38j_6v5S_KKx2gls30useEqaYhkyELV3s/viewform?edit_requested=true

Реєстрація триватиме до 20 листопада.

З повагою,
Слюсаренко Катерина Володимирівна
координатор Центру експертизи
+380987845320

Коротка інформація про першу українську бізнес-симуляцію ViAL+

Перша українська бізнес-симуляція ViAL+ – це професійна комп’ютерна симуляційна програма, яка відтворює функціонування виробничого підприємства у конкурентному середовищі в умовах наближених до українських і постоціалістичних реалій, на прикладі реальної галузі.

Бізнес-симуляція ViAL+ розроблена професійними економістами – викладачами й науковцем НАН – зі знанням дії основних ринкових законів. Учасник водночас виступає в ролі ТОП-менеджера віртуального підприємства та організатора діяльності його шести структурних підрозділів: виробництва, маркетингу і збуту, управління персоналом, фінансів, бухгалтерії, аналітики. Віртуальне середовище повністю змодельоване під український ринок, а отже, діяльність у ньому допомагає практично освоїти закони вітчизняного бізнесу.

Протягом 2012-2019 років учасниками симуляції вже стало більше 15 тис.осіб (студенти, учні, вчителі, викладачі ВНЗ і ПТНЗ, підприємці, представники середнього і великого бізнесу). Дану симуляцію успішно використовують для підготовки студентів Київський і Харківський національні економічні університети, Європейський Університет у Києві, заклади середньої і професійної освіти.

Протягом 25 раундів, кожен із яких відповідає трьом місяцям життєдіяльності фірми, учасник організовує роботу кількох її структурних підрозділів: виробництва, маркетингу і збуту, управління персоналом, фінансів, бухгалтерії, аналітики. Його мета – запустити діяльність тренінгової виробничої компанії і забезпечити її першість у конкурентному бізнес-середовищі, який функціонує за всіма законами реального, і твориться безпосередньо всіма його учасниками. Детальний опис функціоналу бізнес-симуляції ViAL+ Ви отримаєте під час презентації.

Зазначена симуляція дає змогу:

  • Сформувати у студентів низку необхідних умінь: аналізу вхідної і вихідної інформації, прийняття рішень із подальшою відповідальністю за їх реалізацію та наслідки; послідовного втілення в життя тактичних та стратегічних планів; досягнення позитивних результатів тощо.
  • Забезпечити належний рівень розвитку «м’яких» навиків (soft skills): самопрезентації, ділової комунікації з партнерами в команді та з іншими учасниками, управління часом і самодисципліни.
  • Дати студентам розуміння дії законів реального ринку та використання всіх можливих інструментів конкуренції в бізнесі.
  • Допомогти майбутнім спеціалістам подолати будь-який страх перед успіхом.
  • Підвищити престиж вищого навчального закладу.
  • Розкрити підприємницький потенціал майбутніх економістів, бізнесменів і менеджерів.

Формами впровадження бізнес-симуляції ViAL+ у навчальний та позанавчальний процес можуть бути:

  1. середовище виробничої практики;
  2. основа комплексного тренінгу;
  3. програма для проведення студентських бізнес-турнірів;
  4. факультативна дисципліна;
  5. система оцінки набутих компетентностей у студентів;
  6. модель компанії і ринкового середовища для бізнес-інкубатору;
  7. промоушен ВНЗ у напрямі профорієнтації тощо.

Симуляція функціонує на комп’ютерах під ОС Windows XP/7/8/10, доступ може бути організований як через комп’ютерні класи, так і в дистанційному форматі.

Застосування бізнес-симуляції ViAL+ може значно допомогти викладачам Вашого навчального закладу діагностувати, коригувати й підвищувати рівень розвитку професійних якостей студентів – майбутніх економістів та менеджерів.

З повагою,

генеральний директор КІНТ,

к.е.н., доц. Віталій Ярославович ПАЗДРІЙ

19.11.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©