Презентація першої української бізнес-симуляційної програми ViAL+

Презентація першої української бізнес-симуляційної програми ViAL+

21 листопада Центр експертизи у гірничо-металургійній галузі для викладачів навчальних закладів Кривого Рогу провів презентацію першої української бізнес-симуляційної програми ViAL+ у Криворізькому економічному інституті ДВНЗ “КНЕУ імені Вадима Гетьмана»

Участь у заході взяли викладачі КЕІ та інших навчальних закладів міста. Презентацію провів генеральний директор Компанії інтелектуальних технологій (КІНТ) – к.е.н., доцент кафедри «Бізнес економіки і підприємництва» Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана» Вiталiй Паздрiй. Він. Зокрема, зазначив:

- Мета нашого тренінгу – розповісти про сучасні інформаційні технології навчання економіки, підприємництва, познайомити з бізнес-симулятором, який є за кордоном і в українському форматі. Саме для того, щоб ми могли пізніше використати у себе в закладах освіти, чи для майбутньої співпраці, організації турнірів тощо. А головне – познайомитися з новими технологіями. 

За результатами презентації учасники отримають доступ до використання можливостей бізнес-симуляції ViAL+ у своєму навчальному закладі.

Говорять учасники тренінгу

Ірина Васильчук, професор:

- Дуже цікавою була лекція і практика для нас. Думаю, яким чином це можна застосувати у нас у вузі. Вважаю, скоріш за все, це може бути міжпредметний тренінг для студентів 3-4-х курсів, коли вони вже мають певні знання. А щоб практично це застосувати, ми будемо думати, як саме це зробити.

Зоя Гелевачук, асистент кафедри маркетингу:

- Час пролетів дуже швидно, ми й не помітили, як пройшло дві години занять. Ми дізналися багато нового й цікавого з практичної діяльності. Можна було заглибитись і спробувати самим, а не тільки прослухати лекцію. Думаю, для абітурієнтів і для студентів було б дуже цікаво провадити. Це варто взяти на озброєння. Ми дуже вдячні лектору за проведену зустріч.

21.11.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©