Штучний інтелект: це добре чи погано?

Штучний інтелект: це добре чи погано?

12 грудня відбулися дебати англійською мовою  на тему
«Штучний інтелект: це добре чи погано?»

У дебатах взяли участь дві команди учасників по три студенти у кожній. П’ять студентів 2-го курсу спеціальностей  «Правознавство», «Міжнародна економіка» «Менеджмент» і одна студентка 1-го курсу спеціальності «Менеджмент».  Студенти виявили високий рівень володіння англійською мовою, проявили ерудицію, здатність швидко реагувати на питання та знаходити на них відповідь. До того ж, вони вміло висвічувати проблему з різних сторін, вступати у дискусію та підтримувати її.

Навики володіння англійською мовою оцінювало журі у складі трьох викладачів: доцент К.Г. Вишневська, доцент О.В. Романенко і студентка 4 курсу спеціальності «Правознавство» Софія Матвієнко.

Критерії оцінювання учасників (володіння англійською мовою, правильність висловлювання думки, наведення прикладів, грунтовні аргументи і поведінка при дискусії, тобто мистецтво презентації) розробила доцент Кіра Вишневська. Вона зазначила:

- Студенти прагнули почути свого співбесідника, хоча не завжди це вдавалось, адже кожен хотів відстояти власну думку. Вони вміло реагували на репліки опонента. Насправді, це дуже чудово – розмовляти англійською, висловлювати своє бачення проблеми і, що важливо, студентам було дуже цікаво.

Найкращим доповідачем визнано Софію Тищенко (група МЕВ-18-1). Також активними були другокурсники Дмитро Гушко (спеціальність «Правознавство»), Ігор Басс (спеціальність «Менеджмент») та першокурсниця Олена Познякова (спеціальність «Менеджмент»).

Захід був організований силами студентів і викладачів кафедри іноземних та ділової української мови.

- Студенти отримали велике задоволення від спілкування між собою та участі в дебатах. Вони вразили викладачів високим рівнем володіння англійською мовою, - додає доцент Оксана Романенко.

Наприкінці кращим студентам було вручено грамоти і солодкі призи.

12.12.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©